.:: fOLLoWerS ::.

Jumaat, 6 Mei 2011

ePiSoDe iii : cOrETan KaiN pUTeh HiDupku,..

Hoyey,..
Assalamualaikum suma,..
malam ni aku nak sambung story2 'bout myself =)
ini ialah entry daripada kesinambungan entry aku sebelum2 ni,..so,sapa yang blom baca anda digalakkan lah untuk baca dulu entry2 tersebut hihi,..tak mau pun takpa,..saya tak paksa pun,.!


sebelum tu juga,.aku mau warning awal2,..entry ini mungkin agak panjang,..so sapa2 yang bz or suri2 rumah yang blom siap kerja2 rumah tak digalakkan untuk baca entry ni,..wokeyh??

ok,..sapa2 yang dah baca 2 entry sebelum ni(link kat atas tu) mesti tahu kan aku sambung study kat mana?,..so kita trus story2 ya=)

umo 18-21
ok,..aku refresh sket crita sebelum ni,..aku dapat tawaran ikut kursus intensif bahasa arab selama setahun kat uni.Malaya cawangan kelantan,..lepas ja habis kursus aku masuk asasi,..aku dapat asasi Syariah,.masa ni lah baru confirm aku jadi student UM,..kembang kempis hidung aku study sini kih kih jangan jelez,..so crita masa terbahagi kepada 2 bahagian ceyh,..

bahagian 1
tym intensif : untuk pengetahuan korang,..kursus BA ni adalah hasil kerjasama khas di antara UM-SABAH-SARAWAK,..tujuan utamanya ialah untuk menghasilkan graduan borneo yang mempunyai pengetahuan tentang Islam yang mantap dan dalam masa yang sama mampu menyebarkan Islam dengan baik di S&S,..

SO,masuk kursus ni jumpa dengan puak2 sendiri ja hihi,..budak2 borneo ni lah tym ni lah jumpa dengan rmai kawan2 yang best



hah,..tu lah gambar2(sorilah gambar blurr hihi) kawan masa inten,..yang gambar ke-3 tu,..ging karas aku sampai sekarang =)

bahagian ii
tym asasi : ok,..masa asasi kami suma dah study dengan suma budak2 lain lah,..aku dapat majmuah satu a.k.a kumpulan satu,..



hah,..yang ni plak gambar2 dengan budak2 kelas hehe,..then habis asasi selama 2 tahun,..aku melanjutkan pelajaran lagi di peringkat ijazah sarjana muda,..

umo 21-now
ok,..aku sambung study di UM kuala lumpur,..no more kelantan huhu,..i love kelantan,.!
aku amik Ijazah Sarjana Muda Syariah & Undang-Undang ,..program ni selama 4 tahun,..sekarang ni juga aku stay kat kolej kediaman ungku Aziz(11),..

dah,..habiss sudah hihi,..kalo ada apa2 nant aku update lagi ya hihi



ana89_mizuzaabar

1 ulasan:

gedek! berkata...

rasa nak masok zaman belajar balik, weh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...