.:: fOLLoWerS ::.

Selasa, 3 Mei 2011

hihi,..akhirnya,.!

salam
hi readers =)

akhirnya,.100

penantian yang amat lama aku rasakan untuk menerima follower yang ke 100,yalah blog ni lama dah aku buat (since 2009) tapi akibat banyak kekangan masa akhirnya aku abaikan blog ini tanpa ada apa2 entry

sehinggalah mac 2011
hatiku terpanggil semula untuk masuk ke area blog

dan,..
2 mac,..entry pertama setelah sekian lama menyepi
nak baca tak??hehe

ok,..mo0d skema dah taaaaaamat hihi

sebenarnya aku memang ada hati nak bagi gift kat follower ke 100 ni,..tapi aku perlu 2 no lagi,..iaitu 89(dah dapat dah) dan 1 no lagi(di rahsiakan) hihi

*kalo korang tau tarikh kelahiran aku di muka bumi ni,..haa tuh lah no yang aku tengah tunggu,..so kepada follower ke 89 & 100,..sabar menanti ya =)
100- aisha



mami comel,
ana89_mizuzaabar

3 ulasan:

Adyshariz berkata...

hehe..tq dik

akak bru jer publish citer pasal awak..rupanya ader rezeki akak kat sini...

ni entri akak
http://adyshariz.blogspot.com/2011/05/4-hari-tanpa-blogaku.html

tq

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...

hai...salam kenal...^__^
saya followers kamu yg ke 101...

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

kak aisha tq promote blog sya hihi
n pada kak Izan,..salam kenal juga ya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...