.:: fOLLoWerS ::.

Isnin, 2 Mei 2011

18sx's bloG,.!

dear,..
oh,.no !
my blog's follower list has been increased by a porn's follower
dam,.!

ops,..dah mencarut
sorry,..Assalamualaikum u ols

agak terkejut
sebentar tadi blog sya telah di follow oleh blog porn

cukup tak best!!!

so sya dah block follower tuh,..
ok,..lepas ni mungkin ada lagi yang add,..yelah blog porno ni bukan ada 1 jak di alam maya ni kan,..ni jak lah yang sya mampu buat,..BLOCK!!!

panas,..panas
benda2 macam ni lah yang banyak merosakkan muda-mudi kita sekarang ni,..yalah search saja di internet pasal benda2 ni,..confirm orang putih bilang.

apa yang confirm??
confirmlah akan terpampang aksi2 'panas' dari orang2 yang tak bertanggungjawab ni,..segalanya mudah,..segalanya di hujung jari,..kebanyakkan rumah2 sekarang ni pon dah dilengkapi oleh wifi @ talian berbayar @ yang sewaktu dengan nya,..termasuklah di rumah sya,..cukup risau kalau adik2 saya terpengaruh dengan denda2 macam ni,..sedey lah jawabnya!


NAUZUBILLAH MIN ZALIK,..

nasihat sya pada orang2 yang terlibat dengan benda2 macam ni,.
tak kiralah yang si pembuat @ penonton
TOLONG HENTIKAN PERBUATAN ANDA SEKARANG
TAKDA FAEDAH PUN,..tak baik ajak orang ke arah kemungkaran,.!

huh,..tak best,..tak best!




ana89_mizuzaabar

2 ulasan:

Nurul Hamimi Awang Japilan berkata...

salam. yaka sela.huhuhu. sela... o..sela. eh,hahaha. uish! takutnya mcmtu.haha.harap2la xda follow kakak mcmtu. huhu. tp block jak org mcmtu kan.haha

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

waalaikumsalam,..ya kak,..tekejut o0 huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...