.:: fOLLoWerS ::.

Khamis, 3 Mac 2011

jelez pulak huh!!!

Assalamualaikum sume ,..
setelah sekian lama menyepi,akhirnya arini aku kembali meng'update' blog ku yang terchentah ni,..

jelezz,....jelezzz
ada apa dengan jelez??
ntah aku pun tak faham
tp tiba2 terasa JELEZZ!!!

http://www.emocutez.com

huhu mungkin juga sedih,..
jelez + sedih = JiWa kAcAu !!!

nak kahwin boleh??
tp takda sapa2 pun yang sudi pinang aku huh!!

WARNING!!!
-----> TAKDA KEKASIH HATI
---->VIRUS CHENTAH

hahahhahahahahahha-------->bengong2
http://www.emocutez.com


sapa kata aku takda kekasih hati??
ada lah!!!

and HE always wif me thru days n nite,...kamu ada???
--------->ada2,..YA suma orang ada kekasih hati sendiri,..tp tu lah bila tengok orang2 yang hepi n bahagia dengan org terchentah,..aku jadi JELEZ!!!!!

n skali lagi ----->aku nak kahwin
merepek!!!!!!!!!
study tak habis lagi,dah nak kahwin
--------->tp aku dah cukup umo ape nak kawen,..hah
ntah,....
GATAL!!!
http://www.emocutez.com

haa ambik ko shaila,..
----->yela2
fokus study dulu ye,..cari keje bantu famili then baru kawen!!!!
alrite http://www.emocutez.com


saya ade ALLAH http://www.emocutez.com


LURVE,
ana89

4 ulasan:

samizul.net berkata...

AsSalam...

Sheila! Naaah, baru aku jumpa pos baru ni, muahua3. Wohoo, ada sudah pula 'Him' kau tu.. Jeng3.. X)

rizzana89 berkata...

hehe,..jelez la ngan ko n mila huhu,..nada lg him ni ho3

mastinah berkata...

slm, shel....oh mY.....bru ko update ya stlh bersawang....hehe....entry yg cute+best....sabar ya. Kmpul duit dulu..

* Fokus dlu dgn STUDY...luv u.

rizzana89 berkata...

ya mas,..setelah sekian lma hehe,...

cukup sabar da ni,..lau x p sempadan thai ni kawen hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...