.:: fOLLoWerS ::.

Sabtu, 30 April 2011

saya join,..GA Header & Template Blogspot!


assalamualaikum,..

hehe

untuk pertama kalinya,..
aku join GA,..
sebelum2 ni join LD =)

mau join?? klik sini

ok,..syarat penyertaan mudah aja,..jawab soalan meh,.

1) header / template impian

hurm,..nak header / template yang simple tapi menarik,..yang colourful tapi tak nampak semak hihi,..dalam erti kata lain,nampak cute & ikut tema blog =)
kalo ada pic admin lagi canteek hihi

2) dua sebab kenapa perlu jadi pemenang GA ni

satu,..sebab sya tak pakar dalam bab ni,..sya tengok blog alieff ni simple tapi amat menarik,..so mesti alieff bole buatkan tuk sya juga kan hihi

dua,..sebab ni first tym sya ikut GA,..alieff bagila kenangan terindah tuk sya kih kih,..lagipun alieff 'taiko' buat header/template kan kan
so mesti takda masalah untuk buat 1 tuk sya =)

panjang pulak membebel hehe,..so sini,saya tag suma yang baca entry ni,..but especially tag for :

miz ateeq



2 ulasan:

Alieff berkata...

thanks sangat sebab sudi join GA alieff!
alieff akan update maklumat GA kat blog. rajin2 la ke sana nanti ye!

Gud luck! :)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

hoyey,..! pasti akan slalu ke sana hehe=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...