.:: fOLLoWerS ::.

Sabtu, 30 April 2011

DinnEr vs LuNch

Assalamualaikum u ols,..

hehe hari ini dan semalam,..hidupku dipenuhi dengan makanan,..

semalam,..
dinner dengan rumate (be-4)
ada sorang tu sponsor makan kih kih
nama dia,..miss aisyah =)
mo tau dia spend apa??
nyum,.nyum!

choc indulgence-SR

Blueberry cheese-SR

Spaghetti chicken bolognese-CAFE

chicken chop-KFC


tuh dia,.!
PALING BEST,..kek secret recipe tuh hehe
sedap bangat,..tambah sedap sebab orang sponser hihi
tQ MISS AISYAH

*next

hehe tadi pulak,..ada lunch untuk ajk dinner MAndeta'11
hurm ni sangat2 marvelous makanan dia hihi


wif miz ateeq

ABC

sate



and lagi 1,..bubur kacang(xdapat nak snap hehe)
peeergh,..
betol2 hao liaw
ni tak masuk pic makanan yang kami tapau lagi ni
jangan critalah kih kih

oklah,..saja mau kasi jelez kamu suma hihi



mami comel,
ana89_mizuzaabar

4 ulasan:

Fadzmie Mohamad berkata...

Tengah malam meninguk gambar-gambar ni, terus bikin saya macam mau keluar cari makanan oh. Adeh.

Fadzmie's Latest Entry: KUMPULAN K-POP VERSI MALAYSIA

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

bh,..kluar ja bh he3,..

♥HANA ZAINAL♥ berkata...

waaa. sangat sedap. lapar rasanya ble tgok makanan tu. huhuhu. SR besnyee

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

hehe,..smpi skrg ni pun nak makan SR lagik,..sedap3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...