.:: fOLLoWerS ::.

Selasa, 19 April 2011

especially for her ---> jamiliah jamil =)

halo0 suma,..assalamualaikum

pagi ni semangat nak buat special entry for diz gurlz !



sorry bukan si gadiz hijau yaa,..dia ni admin blog ni hehe,..tapi si gadiz merah ni,..amacam??

cuuuuuuuun kan ^____________________^


actually aku dah lama nak buat entry sal dia ni tapi tetangguh atas sebab tertentu,.
now what??

ermm apa yang spesel pasal minah ni smpi aku nak wat entry khas pasal dia ni??
hurmm wondering to0 hihi

dia ni la miz keso0ma dewi(ayu gitu kn) @ jj(rock gitu hehe),..

kitorang kenal msa study tym asasi dulu,..best kawan dgn dia ni,..urang sabah bilang "kuat meng-spen" haha,..tapi aku kawan dengan dia bukan sebab tu,..tapi sebab keserasian tu ada so dari situla kami stat jadi ging karas hehe,..

c jamiliah ni hehe uda berusia 2* (dirahasiakan) hehe,..so bulan(march) lepas kami pegi mid valley sambut bday dia =)

charraaaa!!



>meleto0pss gitu kek dia kn hehe



>ni ging aku



>lagi ging aku juga hehe

rindu dengan ging2 aku ni,..lama tak outing dengan diorang suma huhu

oklaa,..to jj
hepi 2* bday yaa
smoga panjang umo murah rezeki

meh sini aku mo nyanyi(dengan nada saprano),..

hepi bday to you,..
hepi bday to you,..
hepi bday to JJ,..
hepi bday to you http://www.emocutez.com

waa merdu gitu hehe,..chaw!!

p/s:
rindu plak ngn family huhu


mami comel ,
ana89_mizuzaabar

2 ulasan:

aN-niSa' :: MuslimaH berkata...

hepi besday jj...

redDiva berkata...

baru kunun ak mg0men..tQ sela...hehehe..sayang k0..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...