.:: fOLLoWerS ::.

Isnin, 25 April 2011

aku kah yang salah,.?

assalamualaikum suma

aku kah yang salah??
aku a.k.a admin blog ni kah salah??

kalau suma entry blog ni hanya merangkumi cerita2 personal??hurmm sebenarnya sya(kalo guna sya ni,..komfem terasa,.!) agak terasa dengan satu entry tuh,..erm tak mau bagitau blog mana yang post( ni kes tak brani komen depan2 huhu ),..~merajuk~http://www.emocutez.com

tapi lebih kurang macam ni isi entry tuh,..

"kalau setakat post entry dengan crita personal yang ntah pa2 sekadar untuk sibukkan traffic,..baik tak payah"

mungkin sya just lebih2 kot,..buat apalah terasa dengan benda2 'macam' tu
tapi sya tetap tidak puas hati ,sebab sya tergolong dalm blog yang hanya buat entry tentang ceritera2 seharian,..but not entry yang ntah pa2., mungkin betullah kalo ada mana2 blogger yang sengaja masukkan entry yang ntah pa2 sekadar biar ada entry dan buat traffic dia busy,..tapi apa salahnya??blog dia,suka hati dia la mau post apa pun..tapi nasihat sya buat blogger yang berkenaan kurangkanlah post entry2 sekadar 'asal ada' dan lagi2 kalo yang selalu copy paste ni,..

oh ye,..part2 'copy & paste' ni
hurm aku(tak terasa ni ) pun tergolong kot,..tapi baru sekali @ dua kot,...tuh pun aku ada letak link asal entry tuh,..haa yang ni sya(terasa balik pulak) nak minta maaf ye,..

saya a.k.a admin blog ni nak minta maaf pada mana2 blog yang pernah ter 'copy & paste'

2) tak ingat hehe

tapi rasanya ada dua kot blog tuh,..i'm sorry (sambil buat muka 50 sen)http://www.emocutez.com
masa tuh sya tak terfikir pulak tentang prasaan seorang blogger kalo ada entry dia yang di 'copy paste' kan,..mesti tak best kan,..oleh itu sya bertekad yang sya dah tak mau lagi buat macam tuh,..yela masa tuh tak matured lagi kot hehe

i'm sorry once again

hehe,..daahttp://www.emocutez.com

mami comel,
ana89_mizuzaabar


9 ulasan:

Najwa_Nie berkata...

assalamualikum loon...baru 1st time dtg mnyemak kat entry ko..hehehe..feel free to read?? hehehe..

we're in a same boat i guess, skdar buat entry/post hanya utk aktviti harian (oops, bkn 'hanya' actually tapi lebih kpda 'apa2 jak yg terlintas dlm kpla'). and i dont think so its 'satu kesalahan'. depends la, selagi ia tidak mengganggu kehidupan org lain. blog kita so suka hati la kan..lain lah kalau post tu dipenuhi dgn caci maki org lain mmg patutlah ditegur. tapi kalau just berkongsi something yg 'gembira' in our life and wanna share it to others, xsalah rasanya.terpulang pada diri masing2.

personally, pada saya sendiri pun saya suka gunakan blog sebagai medium utk meluahkan rasa hati tapi berpada2 la juga dgn apa yg nak di'post' kan. well, we know..this is "BLOG" so then bila something sensitif & stupid kena post yg boleh mnggu ketenteraman negara kang msuk ISA/ kna tangkap polis pula kan..hehehe..

tapi, bila hal peribadi yg kita post tu kita shared dgn org lain, then org lain dapat pengajaran & iktibar dri apa yg kita alami, bknkah itu pun dikira sbgai 1 pertolongan yg baik?? dont they think so?? for me, yes it is.

saya pun prnah kena tegur psl tu tapi well, hati kebal lagi keras mcm hatiku kan mmg buat xtau jak..bkn drg susah pun, jgn baca la kalu xmo..make it easy la..bnda simple dont make it complicated. even org yg suggest saya buat blog pun suruh "post jak apa2 yg ko suka"..so then itu yg saya buat and i like it..=)

ok that all..that my personal opinion.1st time mnyemak terus komen pnjg berjela2 kan..xmalu kwn ko ni hehehe..that me..huhuu..sorry to bother you. and keep blogging dear..=)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

yeye,..aku stuju sgt2 dengan pandangan ko jua,...tQ atas komen yang membina,..I LIKE,..! =)

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

thanx,..t sya jenguk =)

NURUL HAMIMI berkata...

salam. hehe, tiba2 ni masuk dlm golongan yg terasa ni. sudala kakak ni jenis cpt terasa. haha. well, sabar jala k. ignore jak org mcmtu, bagus lg kita post 'crita personal yang ntah pa2' daripada post yg 'ada apa2' tp copy n paste kan. pjg copy tp ayat dia secalit jak.haha. sia2 buat blog.

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

yah,..tu dia kak mimi,..stuju sgt ngn kaka jga hehe

mastinah berkata...

salam shel, sy pun terasa jugak sbb sy pun suka menaip ttg diri sndri....hehe....siapakah blog itu? mo menziarah dia yg budiman...hehe

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

ntahla,..xingat mas,..aku buka random ja hehe

Tanpa Nama berkata...

perlu memeriksa:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...