.:: fOLLoWerS ::.

Selasa, 19 April 2011

Demam Exam--->best!!

salam suma,..

aku baru saja selesai minum malam http://www.emocutez.com
biasa-biasa saja sekadar teh secawan dengan roti 2 keping,..
tiba-tiba rasa nak update blog hehe

tadi lepas solat isyak trus study
doing my study revision,..rajinkan hehe

study administrative of islamic law,..
back-up2 nota2 yang tertinggal,...setakat ni hampir 2/3 da back-up
lepas ni nak study lagi,..biar cepat habis,..t nak dekat exam tinggal baca n refresh

sekarang tengah cuti study week,..
jadual exam da dapat :

28 apr - administrative of islamic law
- administration law & constitution law

29 apr - nazariyat hukum

4 apr - bahasa arab

11 apr - fiQh usrah

*hafazan juz 29 - setel da,..insyaAllah LULUS,..sebab ni antara lulus or gagal jak

* exam ari pertama tu,..as u can see,..ada 2 subjek,..dahla law dua2 huhu pagi petang huhu
jawabnya memang kena study awal2 subjek ni..
lagipun 29 tu paper nazariyat g huhu

amat dahsyat,.!http://www.emocutez.com

sem ni aku amik 15 jam credit ja ,..sikit kan hehe
muda2han dapat buat yang terbaik,..

oklah ,..nak smbung stdy lagi!
korang suma tidola kalo da ngantuk,..hehe

tata,..gud nyte yahttp://www.emocutez.com

p/s:
sok outing dengan hajar g tgk movie kat mid hehe


mami comel ,
ana89_mizuzaabar

4 ulasan:

mastinah berkata...

rajinnye cik shela kita....hehe...slmt stdy..=)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

hehe,..u to0

thebeybeh berkata...

ahad ni saya ada paper. tp saya masih goyang kaki lagak lapang.

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

ilmu dah penuh di dada la tu kn he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...