.:: fOLLoWerS ::.

Khamis, 25 Mac 2010

hOLidaY...

ASSALAMUALAIKUM BLOG SEPI...
hehe new name tuk blog aku ne...

first of all..
daku ingin memohon maaf kepada suma sahabat2 pasal dah lama tak update blog ne..berhabuk da kali ne kalau bley nampak darjah kesepiannya =)

ermm now aku tengah cuti holiday paaanjang bermula 11hb mac until o2 julai..lamakan hehe berkulatlah kalau duduk2 di rumah tanpa buat apa2 hehe..nasib jak mami aku ada restoran..bley juga aku tolong2 mamiku wat keja2 smbil2 berkerja n isi masa lapang kan=)

ermm actually rasa tak sabar mau pergi ke um kl..nak rasa suasana baru,orang baru,rumate baru hehe n suma serba-serbi barulah orang cakap hehe...kadang2 takut pun ada juga pasal tempat baru kn so kena pandai jaga diri n sesuaikn diri...ada yg cakap um kl ne payah..tapi lain orang lain caranya ..so kena rasa sendiri dulu baru tau macam kan..kan hehe

tp di sebalik rasa2 yang macam2 tu..(aku rasa kalau masak mee goreng ne sedap dah ne lazat bangat lagi ne pasal lengkap perasaannya dengan suma perasa hehe) rasa sedey paling nyatalaaaaa..coz lepas ne dah tak pergi um nilam puri g..pergi pun mungkin ada kerja or sumthin' importantlaaa kot or maybe nak shopping taw ada kawan2 kawen ker baruuuuula pergi kelantan lagi ne...hati ne sebenarnya dah serasi dah dengan kelantan..paling serasi dengan makanan kelantanlah..peeeh!!!sedaaaap..i like it so much ^_^

erm hehe nak citer apa lagi arr..rasanya itu jak kali..besok lusa atau tulat..i'll write lagi deh hehe.


~pekerja terbaik restoran tanjung puteri kudat hehe~

1 ulasan:

syaF berkata...

gudluck stiap apa yg dibuat...smoga bjaya hingga ke akhir hyat...dunia dn akhirt..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...