.:: fOLLoWerS ::.

Ahad, 27 Mac 2011

Feel the L.O.V.E in the air,..



haa,..Assalamualaikum suma =)

actually pic kat atas tu pic sebahagian ajk program dinner kolej kediaman aku iaitu kolej kediaman Ungku Aziz,UM hehe yang berlangsung pada 26 mac yang lalu,iaitu semalam,..Program Malam Anugerah Pendeta 2011 (MAndeta'11) dengan bertemakan "Love is in the Air" juga dengan tema pink , putih dan merah.

so,..nak dijadikan cerita
aku pun terlibat jadi AJK hehe
aku joint ajk protokol =)


so,..seawal jam 7.30 pagi kami da kena kumpul then dalam 8 lebih kitorang gerak da,..
owh ya dinner kami ni dibuat di Royal Ballroom,Palace of The Golden Horses

hehe,..actually aku nak share pic yang sempat di snap sepanjang program hehe

-->

haa,..ni lah keja aku,..tiup belon,..kami memerlukan hampir 1000 belon untuk program tuh,..rasa macam nak koyak pipi tiup belon,..da siap tiup nak ikat kat guest's chair lagi hoho penatt dah la benang dia dah tebelit2

-->

ni pulak masa makan ,..tok pengetahuan korang,..ajk makan awal taw hehe,..yalah karang malam dah tak makan,..kene jaga guest hohoho,..so time ni aku makan puas2 hehe ...tema makanan pulak chinese food,..agak ramai yang tak pandai makan chinese food ni so aku tolong diorang makan,..aku kan half chinese so mami aku selalu juga masak ala2 chinese food nie,.yalah nak ikat haTi suami dia kan hehe mR.Goh Boon Kiem @ Amarisner Abdullah (ayah aku lah hehe),..so sudah terbiasa dengan makanan ala2 chinese ni hehe

-->

bersama sebahagian ajk protokol =)

----> dan akhirnya!!!



haha pic yang dah di crop ni,..sebab aku takda amik gambar sorang2 or atas red carpet pun

-------> more pictures hehe










mami comel,
ana89_mizuzaabar

2 ulasan:

servant of Allah berkata...

ur profile pic look sweet bebeyh

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

hoho ada makna tuh he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...