.:: fOLLoWerS ::.

Ahad, 4 Mac 2012

sukar mengakui kesilapan sendiri,..

Assalamualaikum wbt,..

semua orang ada ego masing2,..begitu jga aku
keegoan itu membuatkan aku susah untuk mengakui kesilapan sendiri.
bukan apa,..aku yakin aku sudah buat yang terbaik,..tapi hasilnya,..tetap tak dapat nak puaskan hati semua pihak,..untuk mengakui kesilapan dan kekurangan di hadapan orang bagi definisi hidupku memerlukan kekuatan seteguh gunung,..namun di sudut hati,..aku akui nya,..bak kata seseorang,..niat mungkin terpesong dari landasan sebab tu kerja tak jalan,..hmm

tika ini baru selesai ber post-mortem untuk satu projek dalam kolej,.dan memang dihentam teruk seakan aku tak buat kerja langsung..ditaklifkan memegang ketua biro makanan,..ingatkan mudah,..
rupanya perlu juga meminta tajaan,..

bab ni aku memang failed,.!!!!
sudahnya,..tajaan tak dapat,..dengan peruntukkan makanan yg amat sedikit 150 untuk projek 2 hari 70 orang,..nak makan gapo??

aku blurr,..

tapi syukurlah dapat juga tajaan makanan dari kafe kolej + tajaan minuman dari sahabat2,..Alhamdulillah

aku serik,..

yaa itu yang ada dalam fikiran aku,..sekian~




*andai bisaku padam memori tadi




projek selesai

4 ulasan:

mastinah berkata...

Assalamualaikum shela. :) Rindunya dengan ko.....program SPA ka? Em, memang..sukar utk memuaskan hati org.Sabar. Kita ubah diri ke arah yg lebih baik. :)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

waalaikumsalam mas,..ya SPA,..mayb ni projek last aku ikut huhu,..rindu ko jugak,..huhu selalu ingt ngn ko,..jga kesihatan r mas

mastinah berkata...

oh....em, nda pa la. bg can dgn org len plak. Sy apply 5th kali sem dpn. Sbb suda dbuang dr kolej kan. hehe.. Insya Allah, doakan sy. SMga baik2 jak sni. Ko pun take care. Jaga kesihatan. Bljr bagus2 hehe....Insya Allah, ada umur yg pnjg kita jumpa lg. :)

ketenangan berkata...

sila2 ke kolej 5 mas.. (^^,) bestnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...