.:: fOLLoWerS ::.

Sabtu, 17 Mac 2012

Perkahwinan cucu pertama arwah allahyarhamhu Datu Iting

Assalamualaikum suma,..

ceyh tajuk gempak kan,..hehe korang kenal tak arwah Datu Iting tu?? sebenarnya tu arwah datuk aku,..yah seperti gempaknya tajuk,..maka gempaklaah juga cerita yang akan aku sampaikan malam ni hehe,..perkahwinan cucu pertama,..waah nda sangka kakak aku dah kahwin,..alhamdulillah majlis berjalan 'agak lancar',maklumlah perkahwinan pertama dalam family aku,.so opkosslah 'lancar' jak suma kan,..

ehem,..dengan bangganya aku mengumumkan, dengan ini rasmilah aku menjadi adik ipar kepada abg joe @ ejul @johari iaitu suami kepada kakak aku Pn.Shahriana Rizzuana ,..tak mo crita panjang,..aku juz mo share gambo2 yg sempat di capture tym kawen tu,..entry tuk gambo2 je ni ,..panjang berjela ^__^

1.malam berinai 10 mac 12



2. majlis akad nikah 11 mac 12



3. majlis resepsi 11 mac 12 (malam)







waah,..jenuh scroll ke bawah kan,..hehe banyak sgt gambar2 tp cukup ni jak kan,..tym kawen ni aku pun telah men'cuti'kan diri selama seminggu,..sekian


*selamat pengantin baru kakak ku,..semoga kekal hingga ke syurga ,..tak sabo nak ada anak buah hurmm


3 ulasan:

Jay JameeL berkata...

perghhh..jadi pengapit bha c kwn..hehe..tahniahla..ada abg ipar suda ko..x lm lg bole join our club..babu2 club..haha..

Jay JameeL berkata...

perghhh..jadi pengapit bha c kwn..hehe..tahniahla..ada abg ipar suda ko..x lm lg bole join our club..babu2 club..haha..

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

amik berkat bh jay hehe,..nda sabar mo join babu2 club haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...