.:: fOLLoWerS ::.

Isnin, 2 Januari 2012

exam sem 1 tahun 2 sesi 2011/12

Assalamualaikum uolss

sebelum masuk kepada entry,..aku nak wish selamat tahun baru 2012 tuk suma readers


ok2,..ni first entry tuk tahun ni,..harapnya tahun ni dapatlah buat entri2 yang lebih bermanfaat tuk kita sama2 kongsikan,..amin

****************

sedar tak sedar dah berakhir pun study week,.besok aku dah start exam huhu,..sem ni aku amik 21 jam kredit = 8 subjek tp 6 ja yang ada exam,..hoho

tarra,.!!! aku nak juga bgtau korang paper apa aku amik,..

3hb : Asas Pembudayaan Keusahawanan
6hb : Bahasa Arab 2
10hb : Undang2 Keluarga Islam
11hb : Fiqh Muamalat
17hb : Undang2 Pusaka,Wasiat dan Hibah
18hb : Ayat wa Ahadis Ahkam

yang tiada exam :
- ko-kum (Asas Penulisan Puisi)
- English Presentation (markah berterusan dlm kelas)

*ehem,.18hb tu aku balik sabah okeyh..jangan jelez yey,.!!! nda sabar sudah saya ^__^

ok2,..akhir sekali,..good luck exam uolss http://www.emocutez.com


3 ulasan:

mastinah berkata...

salam imtihan shela....buat yg terbaik...Insya Allah, orang yang berusaha...Allah akan tolong....=)

chunna berkata...

wah....bestnya balik sabah....

doa2 byk2 result elok.

Nur Syaza berkata...

assalamualaikum! Nice blog u have :) sy nk promote www.sewsauce.blogspot.com

I sew beautiful tote bags yg exclusive guna designer fabrics! Do gimme a visit and leave a comment :)

terimakasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...