.:: fOLLoWerS ::.

Selasa, 13 September 2011

kami sebillik lagi,..wink,.!

Assalamualaikum,..

fuhh,..dua hari takda mood mau update blog
ni suma sebab kepala pusing,..

ku sangkakan aku layak masuk kolej ungku aziz ni
upanya tidak,..ni suma sebab

-aku tak buat pengesahan bilik sem lepass-

sudahnya,..berkelana lah aku ke bilik sahabat , si ejade namanya hehe,..
thanx to ejade n para rumate2nya yang sedia menerima kehadiran diriku di bilik kalian,.
T.I.M.A K.A.C.I yaa=)

so setelah 2 hari menunggu keputusan dari pihak pejabat,..akhirnya suma terjawab petang tadi. aku dah boleh check in bilik,..

HOYEY,..

and lagi hoyey dapat sebilik dengan rumate lama c miz ateeq =)

ALHAMDULILLAH
thanx jugak kepada master kk11,sir naim n crew2 nye juga tidak d lupakan kpm n pm2 kolej ni,..u ols suma best,.!!



pengajaran untuk kali ini :
>sila buat pengesahan untuk menetap di kolej ok,!




2 ulasan:

mastinah berkata...

alhamdulillah....walaupun tingkat atas kan..yg pntg ada bilik. hehe..so, pas ni, xpayah la bersenam yer..

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

eya mas,..angkat brg ni yg penat huh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...