.:: fOLLoWerS ::.

Sabtu, 23 Julai 2011

sepak takrow vs bola sepak

uhuk huk,..batuk2 pulak

Assalamualaikum suma,..

ana nak cita pasl sepak takrow dulu deyh hehe
tahniah kepada pasukan sepak takrow Mal sebab dapat masuk semi-final besok
jom tengok sama2,..jam 3 petang tv2
jangan lupaa,.!

sekali lagi Malaysia vs Singapore tapi bukan lawan bola sepak tapi sepak takrow hihi

*********************

uhuk huk,..batuk2 lagi hehe
biasalah batuk2 kan,..tapi batuk ana ni sebab penat terjerit2 tengok bola tadi
fulltime Malaysia 3 vs Singapore 5

awal permainan perghh tak sampai 1 minit safee sali dah bagi 1 gol buat Malaysia
ana da berbunga2,..ikut bersorak ala2 pom2 girl hihi
tapi masuk minit ke 8 turn singapore pulak dapat gol,..dan 2 gol dan 3 gol juga akhirnya 4 gol
1.4 huh
tapi alhamdulillah mal dapat lagi 2 gol tym 2nd half game =)
3.5 akhirnyaa

oklah tuh,..nanti kat Malaysia (28 julai),..hope Harimau Malaya dpt bagi yang terbaeek punya ya,.!


*tak suka 1st half game,..nampak lumpuh ja Malaysia ;(

~majulah sukan untuk Malaysia~


2 ulasan:

aleen aiden berkata...

wah,takraw pon malaysia lawan singapore ke?hu3

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER berkata...

yup,..

result- Mal no 2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...