.:: fOLLoWerS ::.

Sabtu, 9 Julai 2011

baekknye dia,.!

Assalamualaikum,..
baeknye dia,.
korang nak tau tak siapa yang ana maksudkan ni??
cer klik cer klik

dia yang ana maksudkan ialah cik yuyue
cik yuyue ni dengan murah hatinya nak buatkan header free untuk semua yang request taw,..no GA,Contest and what so ever,..just request then u'll get it hehe,.!
lumayan tak??

ana jawab: lumayan,..sebab ana dah lama tertunggu2 sapalah blogger yang baik hati yang akan buatkan header free untuk ana hehe

ok,.so here the request,..
ana minta tak banyak,..malas nak demand lebih2 hehe nanti yuyue terbeban pulak
ana tak kisah header macamne yuyue nak buat yang penting kiut then ade love2 and bee hehe tapi kalao susah xda pon xpa jugak,..ada nama blog ana n slogan ni
'bukan kisah cinta semata,..ia kisah aku,kamu dan dia'
itu je ana request hehe,..

thanx yuyue,.!

2 ulasan:

Cik Bell berkata...

taw xpe...free..comel lak tu hasilnye :)

Ain_ Suke Senyum berkata...

Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

tq . hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...