.:: fOLLoWerS ::.

Rabu, 25 Disember 2013

off-campus punya story....

-ehsan incik google-

assalamualaikum
ahernya berlalu sudaaa sem yg penuh dengan cabaran ni hoho
sem ni aku xdpat kolej,..so ini bermaksud aku suda jadi warga off-campus,...macam sia tida pesaya oo,..paling nda d mau baitu kawan,..sabar jakla..

sepanjang sem ni lah,..aku 2 kali pindah uma,..bukan sebab cik2 hosmet jahat,..nope! suma baik bah 
ok let me begin wif first house ye,..
ppr kerinchi dok dekat tgkat 2 or 3...eh? lupa sudaa haha,..umanya not bad,..suma budak api,..tapi untuk keselesaan diri sendiri aku pindah ke rumah ke 2..then uma ke 2 ppr pantai permai tgkat 12,.ni lagi best,.everything just nice lah..tapi tak sampai sebulan ada prob pulak huhu,..then tpaksa pindah lg hoho

pastu uma ketiga,..uma yang aku paling elakkan haha,..uma yang orang2nya superb beb,..masam sia tida layak tggal sni woo,..tapi kalo dah jodoh,..memang jumpa jugak,..maka tinggal aku d teratak rumah balqis@ rb..uma banglo 2 tgkat,..n lepas dah tggl sni,..macam best pulak hehe

post kali ni mo ucapkan terima kasih kepada suma cik2 hosmet yang osem!!!
- ppr kerinchi : azie, su, rehan, djah, amal, syib, dila, ain
-ppr pantai permai : jjay, eju, lela, wan, masna, siti, ika, che a', nisa, pjah
-rb : yati, ziela, yana, yani, chez, fatin, ding, siti, kdyg, jadde, murni, dayah, ika

sanggup trima aku untuk tggl skali ngn korang,..tq sangat,..ingat lagi betapa kestressan melanda tym xdapat kolej,..nangis jak huhu,..sem dpn btekad mo stay kolej,..doakan ana ye,..amin2,..





*studyweek,..

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...